Nieuwendijk Got Talent!

Beste Nieuwendijkers! Na het succes van vorig jaar zal ook dit jaar tijdens de feestweek op woensdagavond Nieuwendijk Got Talent georganiseerd worden!

Tijdens deze avond kunnen zowel volwassenen als kinderen zich als individu of met een groep opgeven om hun talenten in de feesttent ten tonele brengen! Zingen, dansen, een muziekinstrument bespelen, een act met je huisdier, een toneelstuk of cabaret, niets is te gek! Ook is het nog steeds mogelijk om lekker te playbacken. Uiteraard zal voor de jeugd de fantastische wisselbeker weer te verdienen zijn!

De avond zal uit twee delen bestaan, de jeugdigen (t/m 12 jaar) en de volwassenen (vanaf 12 jaar). We zullen zoveel mogelijk rekening houden met de bedtijd van de kleintjes.

Kom op Nieuwendijkers, geef je zelf op en laten we er gezamenlijk weer een onvergetelijke avond van maken! Aanmelden kan via secretariaat@novnieuwendijk.nl

Vergeten jullie jezelf ook niet aan te melden voor de vrijmarkt tijdens Koningsdag? Er zijn inmiddels al 20 plaatsen gereserveerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*