Koningsdag 2017

Derde editie van het dorpsontbijt:

Donderdag 27 april, Koningsdag, zal starten met de derde editie van het Nieuwendijkse DORPSONTBIJT! Het ontbijt is van 8:00 tot 9:30 uur en zal plaatsvinden in de feesttent bij Tavenu. Iedereen is van harte welkom! De voorverkoop is nog niet gestart. Houd hiervoor onze website en Facebookpagina goed in de gaten.

Locatie:
Tavenuplein

Aanvang:
08:00 uur

Vrijmarkt:

Daarna zal om 9:30 uur de vrijmarkt starten. Als jij zelf mee wil doen of iemand kent die mee wil doen, geef je op of laat hem of haar zich opgeven! Ook is er natuurlijk weer de mogelijkheid om een instrument te bespelen op de markt. Ook volwassenen mogen een plekje reserveren! De markt zal om 12:00 uur afgelopen zijn.

Locatie:
Tavenuplein

Aanvang:
09:45 uur

Entree:
Gratis

Autopuzzelrit en kinderdisco:

Er wordt momenteel weer hard gewerkt om de jaarlijks terugkerende autopuzzelrit voor 27 april gereed te krijgen. We gaan de route langs mooie plekken laten lopen, waarbij er ook weer leuke vragen kunnen worden beantwoord. Zeker de moeite waard om u te laten verassen door een prachtige route en vragen die het beste uit u naar boven halen.

Ben u benieuwd wat er uiteindelijk van de puzzelrit terecht is gekomen en vindt u het leuk om een middagje te puzzelen? Vanaf 13:00 uur kan er worden ingeschreven in de feesttent op het Tavenuplein en heeft men de hele middag de tijd om de route op een goede manier te rijden en de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. De uitslag zal dit jaar ’s avonds om 20:00 uur bekend worden gemaakt in de feesttent op het Tavenuplein, waarbij voor de beste puzzelaars weer leuke prijzen liggen te wachten.

Wij doen uiteraard ons best om de puzzelrit zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij zijn hierbij wel afhankelijk van externe factoren. Zo kunnen wegen onverhoopt afgesloten zijn vanwege Koningsdag vieringen en kunnen de aanwijzingen en antwoorden op vragen zijn verplaatst of zelfs verwijderd. Houd het sportief en gezellig. Een onvoorziene situatie treft niet alleen u, maar ook de andere deelnemers. Ziet u iets wat niet klopt? Spreek dan gerust iemand van de NOV aan.

Locatie start:
Tavenuplein

Locatie prijsuitreiking:
Feesttent Tavenuplein

Inschrijving:
Tussen 13:00 uur en 14:00 uur

Deelname:
Voor leden
€ 5,00
Voor niet leden € 7,50

 

Kinderdisco en stoere buitenattractie

Voor de jeugd is er dit jaar ’s middags een kinderdisco in het de feesttent op het Tavenuplein. Onze DJ gaat er op deze feestelijke middag dan ook een mooi feest van maken waar zelfs de allerkleinsten van mee kunnen genieten, maar ook voor de wat oudere kinderen is het zeker de moeite waard. Dus hou je van dansen en springen op leuke muziek? Kom dan ’s middags naar de tent op het Tavenuplein. De kinderdisco is gratis en voor iedereen te bezoeken. Spreekt disco jou niet aan maar ben jij wel in voor een uitdaging? Probeer dan eens onze nieuwe buitenattractie uit!

Locatie:
Feesttent op het Tavenuplein

Aanvang:
14:00 uur

Entree:
Gratis

Rondgang

Om 19.15 uur gaan wij starten met een rondgang door het dorp (start vanaf het bruggetje bij Tavenu). Het wordt een heuse lawaaioptocht. Niets is te gek. Ga dus lekker verkleed en neem van alles mee wat geluid maakt! Natuurlijk zou het super leuk zijn als je bijvoorbeeld een versierde fiets of skelter meeneemt!

Locatie:
Bruggetje Tavenuplein

Aanvang:
19:15 uur

Deelname:
Gratis

Uitslag puzzelrit

Dit jaar vindt de uitslag van de puzzelrit wederom plaats in de feesttent op het Tavenuplein. Daar zullen antwoorden op de vragen net als afgelopen jaar op een zo duidelijk mogelijke manier worden gegeven en zullen de leuke prijzen worden uitgereikt.

Locatie:
Feesttent Tavenuplein

Aanvang:
20:00 uur

Entree:
Gratis

Koningsdag feest

Dit jaar start het Koningsdag feest na de uitslag van de puzzelrit. Jullie zijn van harte welkom om een drankje te drinken en vooral samen een leuk feestje te bouwen!

Locatie:
Feesttent Tavenuplein

Aanvang:
Ongeveer 20:45 uur

Entree:
Gratis

Sponsor