Koningsdag 2018

Rommelmarkt

Vrijdag 27 april, Koningsdag, zal starten met de rommelmarkt! De rommelmarkt start om 8:00 uur en duurt tot 11:00 uur. Iedereen is van harte welkom!

Een plaatsje voor de rommelmarkt reserveren kan via: anne-marie@novnieuwendijk.nl.Vrijmarkt NOV Nieuwendijk
De plaats die je aangewezen krijgt, blijft je plaats en kan op de dag zelf niet meer geruild worden. Let op: reserveren is verplicht!

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen op een gezellige opkomst!!

Als jij zelf mee wil doen of iemand kent die mee wil doen, geef je op of laat hem of haar zich opgeven! Ook is er natuurlijk weer de mogelijkheid om een instrument te bespelen op de markt. Ook volwassenen mogen een plekje reserveren! De markt zal om 11:00 uur afgelopen zijn.

Locatie:
Tavenuplein

Aanvang:
08:00 uur

Entree:
Gratis

De EERSTE Nieuwendijkse Dorpsbrunch

Aansluitend aan de rommelmarkt organiseren wij dit jaar vanaf 11:15 uur de EERSTE Nieuwendijkse DORPSBRUNCH in sporthal de Iris.

Waar we de afgelopen jaren een gezellig dorpsontbijt hebben gehad, is nu de keus gevallen op een dorpsbrunch!Dorpsbrunch NOV Nieuwendijk
Kom na de rommelmarkt dus lekker brunchen! Let op,toegangskaartjes zijn verplicht.

Kaarten zijn te koop bij Groenten en Fruit Arie van der Stelt en bij Eetcafé Marie.
Locatie:
Sporthal de Iris

Aanvang:
11:15  uur

Entree:
t/m 11 jaar: € 1,50
vanaf 12 jaar: € 3,00

 

Autopuzzelrit

Er wordt momenteel weer hard gewerkt om de jaarlijks terugkerende autopuzzelrit voor 27 april gereed te krijgen. We gaan de route langs mooie plekken laten lopen, waarbij er ook weer leuke vragen kunnen worden beantwoord. Zeker de moeite waard om u te laten verassen door een prachtige route en vragen die het beste uit u naar boven halen.

Ben u benieuwd wat er uiteindelijk van de puzzelrit terecht is gekomen en vindt u het leuk om een middagje te puzzelen? Vanaf 13:00 uur kan er worden ingeschreven in sporthal de Iris en heeft men tot 17:30 uur de tijd om de route op een goede manier te rijden en de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. De uitslag zal dit jaar ’s avonds om 20:00 uur bekend worden gemaakt in sporthal de Iris, waarbij voor de beste puzzelaars weer leuke prijzen liggen te wachten.

Wij doen uiteraard ons best om de puzzelrit zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij zijn hierbij wel afhankelijk van externe factoren. Zo kunnen wegen onverhoopt afgesloten zijn vanwege Koningsdag vieringen en kunnen de aanwijzingen en antwoorden op vragen zijn verplaatst of zelfs verwijderd. Houd het sportief en gezellig. Een onvoorziene situatie treft niet alleen u, maar ook de andere deelnemers. Ziet u iets wat niet klopt? Spreek dan gerust iemand van de NOV aan.

Locatie start:
Tavenuplein

Locatie prijsuitreiking:
Sporthal de Iris

Inschrijving:
Tussen 13:00 uur en 14:00 uur

Deelname:
Voor leden
€ 5,00
Voor niet leden € 7,50

 

Kindermiddag

Voor de jeugd is er ook dit jaar weer een gezellige kindermiddag op het Tavenuplein. We gaan er deze feestelijke middag een mooi feest van maken waar zelfs de allerkleinsten van mee kunnen genieten, maar ook voor de wat oudere kinderen is het zeker de moeite waard. Dus hou je van dansen en springen op leuke muziek? Kom dan ’s middags naar  het Tavenuplein. De kindermiddag is gratis en voor iedereen te bezoeken. Ben jij wel in voor een uitdaging? Probeer dan eens onze nieuwe buitenattractie uit!

Locatie:
Feesttent op het Tavenuplein

Aanvang:
14:30 uur

Entree:
Gratis

Rondgang door het dorp – thema goet/foud

Wat is een Koningsdag zonder optocht? We starten om 19.00 uur met een muzikale rondgang door het dorp! Kom verkleed in het thema GOET/FOUD. Degene die het leukst verkleed is krijgt een leuke prijs uitgereikt in de feestweek!

Het wordt een heuse lawaaioptocht. Niets is te gek. Ga dus lekker verkleed en neem van alles mee wat geluid maakt! Natuurlijk zou het super leuk zijn als je bijvoorbeeld een versierde fiets of skelter meeneemt! 

Locatie:
Bruggetje Tavenuplein

Aanvang:
19:00 uur

Deelname:
Gratis

Uitslag puzzelrit

Dit jaar vindt de uitslag van de puzzelrit plaats in sporthal De Iris. Daar zullen antwoorden op de vragen net als afgelopen jaar op een zo duidelijk mogelijke manier worden gegeven en zullen de leuke prijzen worden uitgereikt.

Locatie:
Sporthal de Iris

Aanvang:
20:00 uur

Entree:
Gratis

Koningsdag feest

Dit jaar start het Koningsdag feest na de uitslag van de puzzelrit. Sporthal de Iris wordt omgebouwd tot een gezellige feestlocatie!  Jullie zijn van harte welkom om een drankje te drinken en vooral samen een leuk feestje te bouwen!

Locatie:
Sporthal de IrisGoet Foud party NOV Nieuwendijk

Aanvang:
Ongeveer 21:00 uur

Entree:
Gratis