Avondfair

Donderdag 7 juni 2018 is het weer zo ver! De derde Nieuwendijkse AvondFair georganiseerd door de Nieuwendijkse Oranjevereniging. De markt start om 18.00 uur en duurt tot 22.00 uur. De AvondFair verbindt de concepten jaarmarkt, rommelmarkt en braderie met elkaar! Tijdens deze AvondFair hebben (lokale) ondernemers, hobbyisten, verenigingen, stichtingen en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om zichzelf te promoten, spullen en producten te verkopen of andere leuke activiteiten uit te voeren. Opbouwen is mogelijk vanaf 16.00 uur en vanaf 17.30 uur moeten auto’s en aanhangers van het terrein af zijn. Vanaf 16.00 kunt u uw nummer afhalen op de hoek van de Vijverstraat/Singel. Daar staan vrijwilligers van de NOV die u naar uw kraam begeleiden.Avondfair NOV Nieuwendijk

We hebben een aantal mogelijkheden om uw producten of activiteiten aan te bieden en/of te presenteren. De eerste mogelijkheid is de originele marktkraam. Deze kraam is 4.00 bij 1.20 meter. Uiteraard is deze kraam overdekt en wordt deze voor je opgebouwd en weer afgebroken. Uiteraard is het mogelijk om meerdere kramen naast elkaar te huren! De kosten hiervoor bedragen slechts €20,-  De volgende mogelijkheid is het huren van een grondplaats van 4.00 bij 4.00 meter. De grondplaats is bedoeld voor mensen die wat meer ruimte nodig hebben om bijvoorbeeld een partytent of andere attributen te plaatsen en zal € 10,- per plaats kosten. Het is dus niet de bedoeling om hier een tafel met artikelen te plaatsen en vanaf daar te verkopen, daarvoor zijn de kramen bedoeld. De grondplaats is voor zaken die niet op een kraam passen en/of thuishoren. Daarnaast hebben we nog de mogelijkheid voor kinderen, ouders en andere geïnteresseerden om plaats te nemen op ons ‘rommelmarkt-gedeelte’. Op deze plaatsen is het toegestaan om met een kleedje (dus geen tafel!) spulletjes te verkopen (vergelijkbaar met de rommelmarkt op koningsdag) deze plaats is 2 bij 2 meter en is geheel GRATIS. Uiteraard zullen we zorgen dat alle onderdelen gezellig op elkaar aansluiten.

Voor de goede orde vermelden wij dat het verkopen van etenswaren in overleg met de organisatie moet plaatsvinden, via avondfair@novnieuwendijk.nl. Het verkopen van drinkwaren is dit jaar NIET toegestaan, aangezien we dit als organisatie zelf op ons nemen.

Inschrijving voor de Avondfair is GESLOTEN!

De betaling dient contact (liefst gepast) te geschieden op de avond van de markt! Indien u na inschrijving toch verhinderd bent, kunt u annuleren tot en met 21 mei 2018. Gebeurd dit na deze datum, dan zijn wij genoodzaakt om het kraamgeld toch in rekening te brengen.