Over NOV

Voorzitter Stefan Broeders: al bijna 15 jaar actief binnen de vereniging. Begonnen als lid van de werkgroep is hij sinds 2011 voorzitter. Stefan heeft ontzettend veel know-how en is het aanspreekpunt met betrekking tot het evenemententerrein bij het Tavenu. Daarnaast is Stefan de grote motor van de vereniging tijdens de feestweek, van de opbouw tot de afbraak. Stefan heeft veruit de meeste ervaring en mag zich dus met recht voorzitter noemen.

Vice-Voorzitter Carlo van Driel: zit inmiddels al weer ruim drie jaar bij de vereniging na het verzoek van zijn maatje Robin. Inmiddels heeft Carlo dermate veel ervaring dat hij dit jaar benoemt is tot vice-voorzitter van de Oranjevereniging. Hij typeert zichzelf graag als iemand die van aanpakken weet en daarom ligt zijn grootste kracht tijdens de feestweek. Carlo kijkt het hele jaar uit naar die ene week in begin juni, want dan staat die geliefde tent er weer.

Penningmeester Gerrit van der Stelt: als echte Nieuwendijker zijn bestuurstaken allereerst ten tonele gebracht in Almkerk bij De Soos en de PLONS. Toen hij dit hoofdstuk achter zich heeft gelaten heeft hij zich vier jaar geleden laten verleiden tot een bestuurstaak binnen de NOV. Inmiddels is Gerrit (natuurlijk) Penningmeester geworden, want dat is de functie die hij al vele jaren naar grote tevredenheid heeft bekleed in zijn eerdere carrière. Wij sluiten daarom niet uit dat Gerrit ooit Minister van Financiën zal worden.

Secretaris Robin van den Boom: is alweer 8 jaar geleden als ‘broekkie’ tegelijk met Jesse bij de NOV gekomen en inmiddels niet meer weg te denken. Na eerst 4 jaar bestuurslid te zijn geweest is Robin inmiddels al weer geruime tijd secretaris. Hij voelt zich het prettigst bij het opzetten van nieuwe activiteiten binnen de club en daar is hij dan ook veelal mee bezig. Na al die jaren is hij ook verkocht aan de feestweek, het schijnt zelfs dat hij een traantje wegpinkt als het terrein weer leeg en opgeruimd is na afloop van de festiviteiten.

Bestuurslid Jesse van Elzelingen: zoals hierboven te lezen valt is Jesse 8 jaar geleden met Robin de club komen versterken. Waar Jesse tot vorig jaar Vice-Voorzitter was, heeft hij dit jaar een stapje ‘terug’ gedaan en deze taak aan Carlo overgedragen. Dit alles omdat hij vanwege zijn studie tijdelijk niet in Nieuwendijk kon blijven wonen. Jesse is al geruime tijd de drijvende kracht achter de PR en de Feestkrant en daarnaast voor alle voorkomende werkzaamheden.

Bestuurslid Dennis van der Stelt: als DJ al vele jaren een vast gezicht in de tent, maar sinds dit jaar ook officieel als bestuurslid betrokken bij de NOV! Na een jaar proef te hebben gedraaid was ook deze ras-Nieuwendijker meteen verkocht aan het organiseren van de evenementen.

Bestuurslid Anne-Marie de Ruijter: deze echte Nieuwendijkse heeft in 2016 de schouders gezet onder de organisatie van de Avondmarkt en was daarna meteen verkocht. Eén gesprek was genoeg om haar toetreding tot het bestuur rond te krijgen. Anne-Marie zal zich met name gaan richten op de kinderactiviteiten, maar zal alle andere taken zeker niet schuwen!

Bestuurslid Suzanne de Jong: Heeft na de organisatie van Nieuwendijk’s Got Talent in 2015 en 2016 en de AvondFair in 2016 dit jaar de stap naar het bestuur gemaakt. Suzanne is multi-inzetbaar en wordt door de overige bestuursleden als de moeder van de groep gezien. We zijn daarom ook ontzettend blij met haar!

Bestuurslid Emiel Vink: Wat begon als een grap liep een beetje uit de hand. Waar Emiel in 2016 begon met ‘helpen’ trad hij in 2017 al toe tot bestuur. Emiel heeft zich bewezen als keiharde werker met een goed gevoel voor humor. Met zijn grijze haren is hij de oudste van de groep, maar dat merk je niet aan zijn werklust. Met name zijn technisch inzicht is welkom binnen de club, we zijn daarom ook erg blij met deze ex-woerkummer!