Logo-NOV-400

Nieuwendijkse Oranje Vereniging

Over de NOV

De Nieuwendijkse Oranje Vereniging, opgericht in het jaar 1979, is een vereniging die bestaat dankzij de enthousiaste inzet van vrijwilligers. Onze vrijwilligers werken daarbij nauw samen met de diverse betrokken partijen, met als doel gezellige, leuke en veilige evenementen voor jong en oud te organiseren.

Lid worden

Evenementen

woensdag 27 april 2023

Koningsdag, eerder Koninginnedag en daarvoor Prinsessendag, is een nationale feestdag in Nederland, Aruba, Curaçao en Sint-Maarten. Het wordt sinds 2014 op 27 april gevierd, de verjaardag van Koning Willem-Alexander. Als 27 april op een zondag valt, wordt Koningsdag de dag ervoor gevierd.

Lees meer…

29 mei t/m 1 juni 2024

Tijdens de Feestweek worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd in en rondom het Tavenu  in Nieuwendijk. Van feestavond met muziek, tot Avondfair, kermis en activiteiten voor kinderen; de feestweek is een week waarin gezelligheid en samenzijn voor het complete dorp voorop staat. Uiteraard zijn bezoekers uit nabijgelegen dorpen ook van harte welkom.

Lees meer…

30 mei 2024

De Nieuwendijkse Avondfair verbindt het concept en de sfeer van een jaarmarkt, een rommelmarkt en een braderie met elkaar. Lokale ondernemers, hobbyisten, verenigingen, stichtingen en andere geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om zichzelf te promoten, om spullen en producten te verkopen, of leuke activiteiten uit te voeren. De markt start om 18.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

Lees meer…

Lid worden

Indien u lid wilt worden van de Nieuwendijkse Oranje Vereniging dan verzoeken wij u vriendelijk om het inschrijfformulier te downloaden, de gegevens in te vullen en te ondertekenen.

Inschrijfformulier

Hieronder treft u een online inschrijfformulier aan. Graag zo volledig mogelijk invullen en na ontvangst zullen wij de inschrijving zo snel mogelijk verwerken in onze administratie. Tijdens onze activiteiten kunt u ook ter plaatse lid worden. Spreek daar onze secretaris Ricardo Seffelaar voor aan of stuur een mail naar secretariaat@novnieuwendijk.nl

De contributie

  • Leden vanaf 15 jaar betalen € 7,50 per jaar.
  • Een kind onder de 15 jaar is gratis lid, mits er binnen hetzelfde gezin een betalende volwassene lid is.
  • De contributie voor leden van 65 jaar en ouder (senioren) bedraagt € 4,50 per jaar.
  • Leden buiten het dorp brengen wij € 1,- toeslag per adres in rekening i.v.m. administratiekosten. 

Belangrijk
Ons verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december, met 2 maanden opzegtermijn. Als u het lidmaatschap wilt beëindigen dient u dit schriftelijk en uiterlijk voor 1 november te doen. U bent anders het daarop volgende jaar gewoon weer lid!

Vergeet niet ook adreswijzigingen of wijzigingen binnen het gezin aan ons door te geven. Dit doet u door een e-mail te sturen naar onze ledenadministratie.