Feestweek 2019

Op deze pagina leest u, in het kort, het programma van de Feestweek van 2019. Hopelijk mogen wij ook u verwelkomen tijdens één of meerdere activiteiten.

Woensdag 29 mei 2019

Kindermiddag
Omdat dit jaar de Avondfair op woensdag wordt gehouden, hebben we ervoor gekozen om op woensdagmiddag een leuke kindershow te houden in de feesttent. De tent zal om 14:00 uur open gaan en vanaf 14:30 uur gaat de show van start. 
Wat er komt houden we nog even geheim, maar houd onze facebookpagina in de gaten! 
Het zal een uur duren en vervolgens kunnen de kids naar de kermis.

Locatie:
Feesttent
Aanvang:
14:30 uur
Kosten:
Gratis

 

Nieuwendijkse Oranje Avondfair.Avondfair
Voordat je begint te denken dat we een programmafout hebben gemaakt,  dit is niet zo!
Vanwege Hemelvaartsdag op donderdag hebben we er dit jaar voor gekozen om de Avondfair op woensdag te organiseren. Lokale ondernemers, verenigingen en stichtingen zullen op de Fair te bewonderen  zijn en spullen te koop aanbieden.
Inmiddels weet men ons vanuit het hele land te vinden en zijn er zelfs al inschrijvingen vanuit Almelo!
Loop dus een gezellig rondje over de Fair en drink tijdens of na afloop een lekker biertje op het terras!

Tijdens de gehele avond zal de feesttent gesloten zijn. Dit betekent dat wij in alle faciliteiten op de Fair voorzien. Horeca, toiletten en uiteraard een gezellig muziekje van DJ Robin. Voor degenen die geen rondje willen lopen maar alleen een biertje willen komen drinken, wees welkom!

Inschrijven kan via www.novnieuwendijk.nl/avondfair.

Locatie:
Kern van Nieuwendijk rondom ‘de vijver’
Aanvang:
18:00 uur
Kosten:
Gratis

 

Donderdag  30 mei 2019

Pannenkoeken eten en kinderbingo
Omdat de meeste mensen deze dag niet hoeven te werken of naar school hoeven, wilden we deze middag niet onbenut laten voor gezelligheid in de tent! Deze middag willen we alle kinderen uitnodigen om gezellig pannenkoeken te komen eten in de tent. 
Vanaf 12:30 uur zullen de tafels gedekt zijn en gaan we lekker smikkelen! Na het pannenkoeken eten zullen we rond 14:00 uur starten  met de kinderbingo! De rest van de middag zal de tent gewoon open zijn om wat te drinken. Alle activiteiten op deze middag zijn gratis.

Locatie:
Feesttent
Aanvang:
12:30 uur
Kosten:
Gratis

 

Schuimparty
Na de kindermiddag willen we deze avond graag weer in het schuim gaan duiken! Na het succes van vorig jaar is ook dit jaar weer gekozen voor een schuimparty. We zullen ervoor zorgen dat de kleintjes van de grotere worden gescheiden, zodat iedereen met zijn of haar leeftijdsgenootjes kan spelen. 

Locatie:
Feesttent
Aanvang:
18:30 uur
Kosten:
gratis

 

Willem de Jong NOV Nieuwendijk

Willem de Jong
Na de schuimparty start vervolgens het avondprogramma voor de volwassenen!
Vanaf 21:00 uur draait DJ Robin gezellige muziek en zal het schuim uit de tent verwijderd zijn. Deze avond belooft dan nog erg gezellig te worden, want er staat voor deze avond ook nog een optreden gepland! Niemand minder dan Willem de Jong zal het podium betreden en de tent op zijn kop zetten. Vorig jaar heeft Willem de Hollandse Avond afgesloten en dat zal menig bezoeker zich nog maar al te goed herinneren. Afgelopen 17 maart is Willem gekozen tot de ‘Beste Feestzanger van Nederland’ in de Après Ski hut in Rotterdam. We nodigen jullie graag uit om hem bij ons op het podium te zien!

Locatie:
Feesttent
Aanvang:
21:00 uur
Kosten:
gratis

 

Vrijdag 31 mei 2019

Ouderenbingo
De oudere jongeren van Nieuwendijk kunnen zich ook dit jaar weer opmaken voor een potje bingo in het Steunpunt. Onder het genot van een hapje en een drankje. De prijzentafel zal uiteraard bestaan uit leuke prijzen die vaak nog nuttig kunnen zijn ook. Genoeg reden dus om deze middag naar het Steunpunt te komen en te kijken of de getallen u goed gezind zijn.
Vanaf 14:30 uur zullen de getallen achter elkaar uit de figuurlijke trommel rollen en voor u het weet heeft u een rijtje of een gehele kaart vol en galmt het ‘Bingo’ door de zaal, waarna er uit de prachtige prijzen een keuze mag worden gemaakt door de gelukkige. Maar pas op, bij een foute bingo moet er natuurlijk een liedje worden gezongen, waarbij uiteraard iedereen meezingt. We willen de ouderen van Nieuwendijk deze middag dus graag uitnodigen in het Steunpunt!

Locatie:
het Steunpunt
Aanvang:
14:30 uur
Kosten:
gratis

 

Vrijdagmiddagborrel
Omdat deze vrijdag voor velen van ons een vastgestelde vrije dag is, wilden we ook iets doen met de vrijdagmiddag. Wat is er nu gezelliger dan in de loop van de middag even een drankje komen drinken in de tent? De toegang is uiteraard gratis en de feesttent zal van 15:00 tot 18:00 uur geopend zijn. Daarna kunnen jullie even naar huis om jezelf op te frissen, zodat je om 21:00 uur weer fris en fruitig bij Pater Moeskroen kunt verschijnen!

Locatie:
Feesttent
Aanvang:
15:00 uur
Kosten:
gratis

 

Pater Moeskroen
Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig feesttent en kroeg!Pater MoeskroenDe heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat maar waaien’, ‘Dansen’ en ‘Hela Hola’, En wie herin

nert zich niet meer ‘Roodkapje’?! Van feestnummers, tot aan meeslepende ballades, Pater Moeskroen 

brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Volgens de band zelf zijn zij live een ware feest-sensatie vol herkenning voor jong en oud!
In het verleden heeft Pater Moeskroen onze feesttent al vaker op zijn kop gezet en daarom geven wij deze avond dan ook 100% feestgarantie! We zullen ervoor zorgen dat het bier koud staat, maar de paracetamol op zaterdagochtend zit niet bij de prijs inbegrepen!

Locatie:
Feesttent
Aanvang:
21:00 uur
Kosten:
Leden € 5,00
Niet-leden € 10,00

 

Zaterdag 2 juni 2019

Darttoernooi
Lets-play-darts!
Al jaren is het darttoernooi een traditie tijdens de feestweek. Na de afgelopen jaren de donderdag gevuld te hebben met dit spelletje, zal het dit jaar op zaterdagmiddag plaatsvinden. Over de organisatie hoeven we ons geen zorgen te maken, want Dart Stichting Brutus zal weer een perfect toernooi organiseren. Het maximale aantal deelnemers is 64, dus schrijf je snel in. Je kunt je namelijk alleen vooraf inschrijven via https://www.stichtingbrutus.nl/toernooi-agenda/nieuwendijk-darts/! Let op: op de dag zelf kun je je niet meer inschrijven!
Als je geen zin hebt om te darten, maar om lekker te kijken en een pilsje te drinken is dat uiteraard geen probleem. Bij mooi weer zorgen we voor een mooi terras buiten! Dit jaar zal de tent tot 19:30 uur open blijven. Hierna gaat de tap dicht om anderhalf uur later weer open te gaan!

Locatie:
Feesttent
Tent open:
11:30 uur
Aanvang:
12:15 uur
Kosten:
Toegang: Gratis

 

Hollandse avondHollandse avond
Vorig jaar voor het eerst op zaterdag: de Hollandse Avond. Menig bezoeker heeft lang over deze avond gesproken, wat een geweldig feest was dat! Deze avond willen we dit jaar minimaal evenaren met One-Two-Trio en de Double DJ’s. Tussendoor draait onze ‘huis-dj’ Robin uiteraard leuke meezingers.

Double DJ’s
Jeroen Stabel en Robbie van Rijt vormen het feestduo de Double DJ’s. Beiden zijn geen onbekenden meer in het circuit. Al jarenlang waren zij als feest dj met veel succes actief op vele feesten waarna besloten werd om te starten met een zang-carrière.  En met resultaat!

Zij scoorden inmiddels al diverse hits. Wie kent niet de liedjes ‘Roeien, zeilen, vissen’, ‘Zwaai eens even naar mijn vogelltje’ en ‘Ja, die van jou is te klein’? De Double DJ’s hebben inmiddels al zoveel goede, eigen feest-hits gehad waardoor een optreden van dit duo één groot feest is!

One-Two-Trio
De ultieme feestband die doorbrak met hits als ‘Juffrouw Toos’ en ’10 Kleine Tuinkabouters’, is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest! LIVE gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme. Hierdoor vormt het publiek als het ware ‘de vierde man’ en brengen ze samen ieder feest naar een absoluut hoogtepunt!

Het repertoire is eigenlijk onbegrensd en bevat dan ook veel meer dan de eigen vele hits. Rock, Pop en Swing, Nederlandstalig of Engelstalig: het repertoire wordt afgestemd op het publiek en zo ontstaat het unieke One-Two-Trio sfeertje dat deze band zo geliefd maakt.

Locatie:
Feesttent
Aanvang:
21:00 uur
Kosten:
Leden € 5,00
Niet-leden € 10,00

 

Zondag 2 juni 2019:

Tentdienst
‘Goed in je vel zitten’
Ook dit jaar wordt de feestweek afgesloten met een evangelisatiebijeenkomst voor jong en oud in de feesttent. Met gevarieerde muziek en (samen-)zang, uitbeelding, uitleg en interactie krijgt het thema een gezicht, handen en voeten, smaak, kortom: ‘body’. We beginnen om 11:30 uur; inloop vanaf 11:00 uur.

Je bent van harte welkom!

Locatie:
Feesttent
Aanvang:
11:30 uur
Kosten:
Gratis

 

Van woensdagmiddag tot en met zaterdag is er kermis rond de feesttent!